MKB Innovatiehuis vraagt kort uw aandacht voor WhoKnowsWhat, dé brug tussen innovatieve bedrijven en universiteiten en hogescholen.

In de afgelopen weken bezochten meer dan 750 gebruikers WhoKnowsWhat. Dit is hét platform voor innovatieve bedrijven om op een persoonlijk, adequate en laagdrempelige manier in contact te komen met één of meer van de 40 aangesloten kennisinstellingen. Nu nog zijn het voornamelijk Nederlandse en Belgische universiteiten en hogescholen, maar WhoKnowsWhat heeft de ambitie om heel Europa voor u toegankelijk te maken.

De organisatie nodigt u uit om rechtstreeks contact te leggen met kennisinstellingen die u kunnen helpen bij de specifieke innovatie uitdagingen van uw bedrijf. Via WhoKnowsWhat kunt u vinden welke instellingen de kennis hebben die u nodig heeft. Als zoekresultaat krijgt u een overzicht van mensen binnen die universiteiten en/of hogescholen, die u heel graag persoonlijk verder helpen. Innovatie is immers altijd mensenwerk.

Geert Smits, directeur van Mifa Aluminium uit Venlo, vertelt u over het waarom van samenwerken met kennisinstellingen voor zijn bedrijf.

http://blog.whoknowswhat.eu/geert-smits-directeur-mifa-aluminium-wanneer-gaat-specifieke-vraagstukken-rd-is-belangrijk-om-kunnen-achterhalen-daarin-kennisdrager-is-en-hoe-we-daar-makkelijk-mee-con/

Zoek uw kennis ook via www.whoknowswhat.eu en leg persoonlijk contact met 40 Universiteiten en Hogescholen!