Aanmelden Stimuleringsprijs Groene Helden Limburg

  • november 16, 2015
  • Uncategorized
  • 0 Comments

Groene Helden Limburg Stimuleringsprijs: doe mee! Voor MKB ondernemers die verder denken en groen doen

Limburgse MKB ondernemers met duurzame, groene initiatieven krijgen nu de kans om Groene Held Limburg 2016 te worden. Het IVN Limburg zoekt samen met de Provincie Limburg en MKB Limburg, KvK, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Rabobank, Innovatiehuis MKB Keyport 2020, CITAVERDE, Natuurlijk Limburg en VVV Zuid-Limburg naar Groene Helden. Ondernemers die het verschil willen maken. Die verder denken en groen doen. Met deze stimuleringsprijs maken zij kans op de titel Groene Held en kunnen mooie geldbedragen winnen voor hun project.

Beloning voor duurzame initiatieven Het hoeft bij de Groene Helden niet altijd om spectaculaire, unieke of geheel nieuwe projecten te gaan. Wanneer een bestaand goed, maar kleinschalig initiatief door deze wedstrijd verder uitgebreid wordt, is dit initiatief ook een kanshebber! Het gaat om initiatieven van twee of meer ondernemers die de samenwerking zoeken met bijvoorbeeld instanties voor natuurbeheer, onderwijs of de lokale bevolking. Een restaurant dat samenwerkt met een lokale supermarkt om voedselverspilling tegen te gaan en hierbij burgers betrekt is een goed voorbeeld. Maar ook dat ene bedrijf dat zijn bedrijfstuin wil vergroenen en verduurzamen en hierbij verschillende bedrijven en buurtorganisaties betrekt. Deze en meer voorbeelden zijn ook te vinden op www.groeneheldenlimburg.nl. De winnaars van Groene Helden Limburg krijgen naast een mooi geldbedrag om hun plan te verwezenlijken ook media-aandacht in de vorm van een vermelding in het dagblad. Daarnaast treden deze tien winnaars automatisch toe tot een netwerk waarbij kennisuitwisseling centraal staat en krijgen ze een insigne en gevelbord voor hun bedrijf. Zo kunnen bedrijven aantonen dat maatschappelijk verantwoord ondernemen beloond wordt en dat zij dit belangrijk vinden.

Doe mee! Heeft u een idee om mee te doen, samen met andere bedrijven, instanties of buurtbewoners? Stuur dan uw projectomschrijving uiterlijk 27 januari 2016 in via het inschrijvingsformulier op www.groeneheldenlimburg

Voor meer informatie: klik hier

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *