Ken jij dat ook?

Overal waar je kijkt zie je zakelijke kansen en uitdagingen. Je broedt er een tijdje op, praat er met mensen in je netwerk over. Misschien maak je nog wel een kort businessplannetje en doe je wat veldonderzoek. Maar al snel ga je weer over tot de orde van de dag en verdwijnt je superidee naar de achtergrond.

Ben jij zo’n ondernemer die altijd denkt in mogelijkheden en gelooft in samenwerking? Dan nodigen we jou graag uit om je beste ideeën in de dienen voor De Limburgse Versnellingstafels!
Innoveren kun je niet meer alleen. Samen met een aantal andere ondernemers uit de regio, die in jouw idee ook veel potentie zien, bieden wij jou de gelegenheid om jouw innovatieve idee verder uit te werken, er verschillende businessproposities voor te ontwikkelen. 4 Dagdelen werken jullie samen onder de deskundige begeleiding van een van onze professionele innovatie-experts.      Maak kans op jouw eigen Limburgse Versnellingstafel en dien je innovatieve idee HIER bij ons in.

MELD JOUW INNOVATIEVE IDEE VÓÓR 28 SEPTEMBER AAN!

Reserveer ook alvast de datum van 9 november. Dan vindt het Pitch Event plaats waar de geselecteerde innovatieve ideeën gepresenteerd worden aan zo’n 100 Limburgse ondernemers en ondernemende mensen.  Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan De Limburgse Versnellingstafels.

De Limburgse Versnellingstafels is trouwens een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging in samenwerking met: Limburg Economic Development, Keyport, MKB Innovatiehuis, VKW, LIOF, Kamer van Koophandel, Provincie Limburg.

MELD JE HIER AAN VOOR HET PITCH EVENT.
Met vriendelijke groet,

Mr. Saskia van der Laak MMO,
Projectleider
vanderlaak@delimburgseversnellingstafels.nl
+31 (0)6 2906492