Energiescan / cursus duurzaam ondernemen

  • november 8, 2017
  • Uncategorized
  • 0 Comments

Zet hier uw eerste stappen naar duurzaam ondernemen.

Tijdens het symposium van MKB-Limburg op 31 oktober is uitgebreid stilgestaan bij het belang van duurzaam ondernemen. Niet alleen de wetgeving, maar ook steeds meer klanten vragen ondernemers om duurzaam te zijn. Het is niet langer de vraag of u wel of niet duurzaam gaat ondernemen, maar wanneer u begint. Duurzaam ondernemen biedt op de eerste plaats voordelen op voor onze leefomgeving/milieu, maar daarnaast levert het ook kansen op om je als bedrijf te profileren en te onderscheiden van de concurrenten. Er zijn reeds vele succesvolle bedrijven u hierin voorgegaan!
In het kader van het landelijke en provinciale programma “Duurzaam Door” heeft het Innovatiehuis MKB een energiescan laten ontwikkelen speciaal voor ondernemers in het MKB. Deze scan levert quick wins op aan maatregelen gericht op energiebesparing of duurzame energie. Klik hier om u aan te melden voor de scan of voor meer informatie.

Daarnaast heeft het Innovatiehuis MKB onderwijsinstelling Citaverde gevraagd een cursus te ontwikkelen gericht op duurzaam ondernemen. Deze cursus begint op 7 december in Roermond. Meer info:  cursus duurzaam ondernemen

Bent ú bereid om uw eerste stappen te zetten?