Energiescan

  • september 19, 2017
  • Uncategorized
  • 0 Comments

De vraag naar energie neemt sterk toe. Tegelijkertijd raakt energie uit fossiele brandstoffen op, waardoor de prijs ervan stijgt. Transitie naar duurzame en hernieuwbare energie – uit biomassa, zon en wind bijvoorbeeld – is noodzakelijk. Dat gaat hand in hand met energiebesparing: verantwoord energieverbruik én meer aandacht voor zuinige gebouwen en apparaten. Ook duurzame lokale energieopwekking krijgt steeds meer vorm.

Maar hoe weet je als ondernemer in het MKB welke mogelijkheden je bedrijf heeft om energie te besparen en welke voordelen duurzame energiebronnen voor jouw bedrijf biedt?

In het kader van het landelijke en provinciale programma Duurzaam Door heeft het Innovatiehuis MKB een energiescan speciaal voor het MKB laten ontwikkelen, met financiële ondersteuning van de provincie Limburg. Deze scan levert de ondernemer een voorstel op met eenvoudig in te voeren maatregelen gericht op zowel energiebesparing als op besparing van de energiekosten. De kosten van deelname aan deze energiescan bedragen € 495,- excl. BTW.

Deze scan levert de ondernemer een quickscan op met eenvoudig in te voeren maatregelen die zowel energiebesparing opleveren èn een besparing op de energiekosten.

Als u meer informatie wilt klik dan hier. Er wordt dan contact met u opgenomen.